1-3 Haziran 2012 – Kaz Dağları Eteklerinde Yoga ve Yenilebilir Otlar Atölyesi

Image

Om Yoga Beşiktaş ile birlikte 1-3 Haziran arası, Bayramiç’te bir uzun hafta sonu tatil programı hazırladık. Bayramiç, Kazdağlarının kuzeyinde bir ilçe. Biz, Bayramiç’e bağlı, permakültür felsefesiyle yaşayan bir eko-kolektife ev sahipliği yapan Yeniköy’de konaklayarak, sabah akşam yoganın yanı sıra, yenilebilir otlar atölyesi yapacağız.Yogamız her seviyeye uygun, doğaya uyumlu, hava tertemiz, yiyecekler sağlıklı ve dolu dolu…  Programa Cumartesi günü de dahil olabilirsiniz.

Program;

1 Haziran Cuma; Öğleden sonra Yeniköy’e varış, dinlenme, akşamüstü yogası, akşam yemeği, dinlenme

2 Haziran Cumartesi; Sabah yogası, kahvaltı, rehberimiz Mustafa Bey eşliğinde doğa yürüyüşünde yenebilir otlar toplama, öğle yemeği, topladığımız otları pişirme ve fırında ekmek yapım atölyesi, akşamüstü yogası, akşam yemeği, dinlenme

3 Haziran Pazar; Sabah yogası, kahvaltı, Yeniköy’den ayrılış

Ücret: Yeniköy’de iki gece tam pansiyon konaklama, dört yoga seansı, yenilebilir otlar atölyesi dahil 250 TL. Ulaşım ve kişisel harcamalar dahil değildir.

İstanbul’dan Ulaşım:
Özel aracınız ile geliyorsanız Bandırma-Biga-Çan üzerinden Bayramiç’e, oradan Yeniköy’e ulaşabilirsiniz. Bandırma’ya Yenikapı’dan deniz otobüsü ile geçebilir, keyif ve vaktinize göre Bursa ya da Gelibolu üzerinden gelebilirsiniz.

Feribotla; Yenikapı’dan Bandırma’ya sabah 7:00 feribotu veya öğlen 12:30’daki deniz otobüsü (bu sefer arabalı değil, sadece yolcu taşıyor) ile geçebilirsiniz. Yaklaşık iki saat sürüyor. Limandan kalkan minibüslerle Biga’ya, oradan aktarmalı Çan ve Bayramiç’e ulaşabilirsiniz. Sayıya göre, 7:00 feribotuyla gelenler için araba ayarlayabiliriz.

Otobüsle; Kamil Koç, Metro gibi firmaların direk Çan’a seferleri var. Otobüsün rotasına göre süre 7-9 saat arasında değişiyor. Çan’dan Bayramiç dolmuşlarına binebilirsiniz.

Mekanımız: http://www.bayramicyenikoy.com

Yanınıza almak isteyebilecekleriniz; Yoga matınız, derin gevşeme (savasana) sırasında üzerinize örtmek isteyebileceğiniz ince bir şal, yürüyüş için uygun ayakkabı ve bacakları örten bir kıyafet, akşam serinliğine karşı ceket/hırka/şal.

İletişim ve kayıt:

Om Yoga; 212.3222819, hariomyogamerkezi@gmail.com

Olgu; 212.2369338, yolgua@gmail.com


“1-3 Haziran 2012 – Kaz Dağları Eteklerinde Yoga ve Yenilebilir Otlar Atölyesi” için bir cevap

Yorum bırakın